Imagen de la actividad

COCIÑA PARA GOZAR E APRENDER NA CORUÑA / COCINA PARA DISFRUTAR Y APRENDER EN A CORUÑA

COCINA

[Gal]

Desde a sección Gastronómica da asociación de empregados queremos ofrecervos un curso de cociña en Pencil & Fork Galicia (A Coruña). O curso constará de 6 obradoiros específicos nos que se exporán distintas actividades desde a arte da panadería á cociña molecular. 

 Os obradoiros que se van realizar no curso son: 

1- Obradoiro de arroces                                           30 de abril

2- Cociña de mercado                                              28 de maio

3- Ginkana gastronómica                                        24 de setembro

4- Panadaría (inclúe cea a base de petiscos)       29 de outubro

5- Cociña molecular                                                 26 de novembro.

6- Tributo a Berasategui                                          17 de decembro

 

Horario: 19:30 a 22:00         Custo: 330€ por persoa       Capacidade máxima do curso: 12 persoas *

Data tope inscrición:25 de abril

*as prazas adxudicaranse por sorteo o 26 de abril

 

 

Lugar:  Pencil & Fork 

  Alfredo Vicenti 29 - 15004, A Coruña

 

A reserva realizarase enviando un correo a: dad-kutxabank@kutxabank.es con copia a lmyebra@kutxabank.es e asunto Curso cociña para gozar e aprender A Coruña 2024

 

A idea éche aprender e gozar da cociña, anímate!!!

 

Para calquera dúbida, poñédevos en contacto con:

Luis M. Yebra Martin (lmyebra@kutxabank.es) 981.12.67.10.

 

[Cas]

Desde la sección Gastronómica de la asociación de empleados os queremos ofrecer un curso de cocina en Pencil & Fork Galicia (A Coruña).

El curso constará de 6 talleres específicos en los que se plantearán distintas actividades desde el arte de la panadería a la cocina molecular. 

Los talleres que se van a realizar en el curso son:  

1- Taller de arroces                                        30 de abril

2- Cocina de mercado                                   28 de mayo

3- Ginkana gastronómica                             24 de septiembre

4- Panadería (incluye cena tapeo)            29 de octubre

5- Cocina molecular                                      26 de noviembre.

6- Tributo a Berasategui                               17 de diciembre

 

Horario: 19:30 a 22:00         Coste: 330€ por persona       Aforo máximo del curso: 12 personas *

Fecha tope inscripción:25 de abril

*las plazas se adjudicaran  por sorteo el 26 de abril

 

Lugar:  Pencil & Fork 

  Alfredo Vicenti 29 - 15004, A Coruña

 

La reserva se realizará enviando un correo a: dad-kutxabank@kutxabank.es con copia a  lmyebra@kutxabank.es y asunto Curso cocina para disfrutar y aprender A Coruña 2024

 

¡¡¡La idea es aprender y disfrutar de la  cocina, anímate!!!

 

Para cualquier duda poneros en contacto con:

Luis M. Yebra Martin (lmyebra@kutxabank.es) 981.12.67.10.